Шановні відвідувачі! Впродовж дії воєнного стану музей зачинено для відвідування.

Правила коментування

Шановні відвідувачі сайту Музею природи! Ви маєте можливість залишати коментарі на сторінках сайту. У коментарях ви можете задавати питання про те, яким чином можна відвідати наш музей, а також про те, що являє собою музей і музейна експозиція.

Настійно просимо вас не залишати коментарі, що не відповідають тематиці тієї сторінки, на якій вони опубліковані. Подібні коментарі будуть видалятися.

Також на сторінках цього сайту ми не розглядаємо такі питання:
  • пов'язані з причинами, за якими музей має певний порядок прийому відвідувачів і певний графік роботи
  • які стосуються фінансування музею
  • які не мають прямого відношення до музейної роботи.

Зі сторінок сайту подібні коментарі будуть видалені. Якщо ці питання вас все-таки цікавлять, вам потрібно звернутися до адміністрації Музею природи, зателефонувавши або написавши листа на адресу електронної пошти музею (телефон та адреса електронної пошти нашого музею вказані на сторінці «Контакти»).

Як відправити коментар?

Введіть текст коментаря, потім виберіть підпис коментаря. Наприклад, варіант «Анонімний». Або введіть своє ім'я, вибравши пункт «Ім'я/URL» (поле «URL» заповнювати не обов'язково). Якщо ж ви виберете для підпису обліковий запис Google, то зможете підписатися на повідомлення про нові коментарі: в правій нижній частині форми коментування потрібно поставити галку в пункті «Сповістити мене».